GROEN- EN KLUSPLOEG

De groen- en klusploeg van tAlternatief staat klaar om jou te helpen bij tal van klusjes. Soms is het niet evident een vakman te vinden voor kleinere opdrachten. Deze zaken nemen wij graag ter harte. Schilderwerken, kleine elektriciteitswerken, verhuizen van meubels of materialen, … Wij zorgen voor een totaaloplossing op maat.

Ook jouw tuin onderhouden wij met de grootste zorg. We zorgen er op een ecologische manier voor dat hij onkruidvrij is, maaien het gras, snoeien de hagen, …

Voor deze opdrachten betaal je € 26,65 per uur per persoon, exclusief verplaatsingskost en eventuele materiaalkosten. Kan je gebruik maken van het sociaal tarief (zie hier onder particulieren), dan betaal je € 19,19 per uur per persoon. Dit is mogelijk voor inwoners van de gemeenten Kuurne, Zwevegem en Spiere-Helkijn.

Ik wil een beroep doen op de groen-en klusdienst 

GROEN- EN KLUSPLOEG
Description is not set.

Met de handen in het haar?

Kenan pakt jouw klussen en groenwerk aan:

0473/86 27 28
kenan.deknock@talternatief.be

Voor particulieren

In huis moeten er veel klussen gebeuren die je niet altijd zelf kan, maar waar je ook niet meteen een vakman voor vindt. In dat geval staan wij voor je klaar! Kleine herstellingen, schilderwerken, … Wij bieden jou een snelle, kwalitatieve en doeltreffende oplossing. Ook voor het werken in de tuin kan je een beroep doen op tAlternatief. Contacteer ons met jouw specifieke vraag!

HULP NODIG BIJ KLUSSEN OF TUINONDERHOUD? WIJ HELPEN JE GRAAG!

Voor ondernemingen en organisaties

De tuinen en groenruimtes van je organisatie liggen er altijd netjes bij: we maaien het gras, snoeien heggen en bomen, bestrijden onkruid op een ecologische manier, zorgen voor aanplantingen, … 

Vaak moeten er klussen gebeuren waar je niet meteen een vakman voor vindt. In dat geval staan wij voor je klaar! Kleine herstellingen, elektriciteits- en schilderwerken, … Wij bieden jou een snelle, kwalitatieve en doeltreffende oplossing. Contacteer ons gerust met jouw specifieke vraag!

Ook sociale huisvestingsmaatschappijen en sociale verhuurkantoren kunnen bij ons terecht voor onderhoud van groen en voor allerhande klussen.

OOK VOOR KLEINE KLUS- EN ONDERHOUDSWERKEN BEN JE BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES!

Voor lokale overheden

tAlternatief zorgt ervoor dat trage veldwegen er altijd netjes bij liggen.
Tuinen of openbare domeinen vragen heel wat onderhoud. Bomen, struiken en bloemenvelden zijn steeds gesnoeid, grasperken mooi gemaaid, en onkruid bestrijden we op een ecologische manier.
Kleine klussen die snel moeten opgeknapt worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij installeren kasten, verhuizen materialen, doen kleine elektriciteits- en schilderwerken, …

MET TALTERNATIEF IS DIE KLUS SNEL GEKLAARD!

Klant worden

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×