PROPERE PATROUILLE

De Propere Patrouille staat in voor een mooie leefomgeving. In nauwe samenwerking met gemeentediensten pakken we zwerfvuil en sluikstorten aan. We ledigen bij tijd en stond de vuilnisbakken in de gemeente. Zo werken we aan een propere leefomgeving voor de inwoners en een nette uitstraling van de gemeente!

PROPERE PATROUILLE
Description is not set.

Een nette gemeente met onze hulp?

Kenan helpt je met plezier verder:

0473/86 27 28
kenan.deknock@talternatief.be

Voor lokale overheden

Zwerfvuil en sluikstorten zijn een toenemend probleem. Niemand leeft graag in een vuile buurt, het is dus belangrijk om hier voldoende aandacht aan te besteden. Maak je in de toekomst geen zorgen meer over de netheid in je gemeente, en besteed die taak uit aan onze Propere Patrouille! Wij gaan ook op zoek naar aanwijzingen om sluikstorters te kunnen opsporen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de gemeentelijke vuilnisbakken tijdig geledigd worden.

Deze opdrachten kunnen uitgevoerd worden in het kader van LDE-opdrachten (lokale diensteneconomie). Om deze binnen een gemeente of stad te kunnen uitvoeren, is de toestemming van het lokaal bestuur noodzakelijk. We kunnen dit samen met het lokaal bestuur voorbereiden. 

WIL JE JE GEEN ZORGEN MAKEN OVER DE NETHEID VAN JE GEMEENTE?
DOE DAN EEN BEROEP OP TALTERNATIEF!

INTERESSE

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×