Mooie samenwerking met De Circus Brouwerij

06/04/2022

Sinds kort heeft tAlternatief er een vaste opdracht bij: het verpakken van flesjes bier. De Circus Brouwerij uit Zwevegem was op zoek naar een organisatie in de buurt die de flesjes kan verpakken in kartonnen dozen en ook geschenkverpakkingen kan maken. In tAlternatief vonden ze de ideale partner voor een lokale samenwerking. 

We deden al enkele tests en gaan nu echt van start. Elke week levert De Circus Brouwerij een lading bierbakken die wij verpakken in kartonnen dozen en dichtkleven. 

Ateliercoach Ben: ‘Dit werk is een perfecte aanvulling voor ons atelier. Wij baten het restaurant van tAlternatief uit waar medewerkers ’s middags komen eten. Na de opkuis gaan we telkens met vier aan de slag voor deze opdracht. We werken aan een grote tafel met een doorschuifsysteem. Het mooie aan deze opdracht is dat je de stapels bakken ziet slinken en de stapels dozen ziet groeien.’

Ruben: ‘Het zijn heel mooie flesjes, allemaal in het thema van het circus. Ben heeft ons beloofd dat hij ons eens zal meenemen naar de brouwerij zodat we het bier ook eens kunnen proeven. Ik kijk er al naar uit!’

Ook Brent en zijn team werken regelmatig aan deze opdracht. Op te koude vriesdagen werken we niet in de tuin met onze groenploeg. Zo’n opdracht binnen is dan de perfecte invulling. 

De bedoeling is om elke week 250 dozen bier in te pakken, zo passeren er wekelijks maar liefst 6.000 flesjes bier door onze handen.  

Meer weten over deze lokale niet-alledaagse bieren? Ga naar circusbrouwerij.be.

Mooie samenwerking met De Circus Brouwerij

Ander nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×