OVER ONS

tAlternatief is een werkervaringsfabriek actief in Zuid-West-Vlaanderen. Wij staan voor een betaalbaar en kwalitatief aanbod van verschillende diensten zoals kluswerken, tuin- en groenonderhoud, afvalbeheer en was-, strijk- en naaiwerk. We voeren ook semi-industriële activiteiten uit in opdracht van vzw Hise. Met ons aanbod richten we ons tot lokale overheden, ondernemingen, organisaties en particulieren. Ook sociale huisvestingsmaatschappijen en sociale verhuurkantoren kunnen een beroep doen op ons. We stellen onze diensten open voor alle lagen van de bevolking.

Onze medewerkers bestaan uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en mensen met een (vermoeden van) beperking. Die bieden we de best mogelijke ondersteuning. Dit door hen nauwgezet op te volgen en te begeleiden, maar ook door hen zelfstandigheid te geven. Tevreden klanten geven onze medewerkers energie en vertrouwen om talenten te ontplooien, door te groeien en door te stromen. Op die manier vervullen wij een belangrijke rol binnen de lokale diensteneconomie in de regio.

Contacteer ons Facebook
OVER ONS

Wij zijn er voor

Het belang van diversiteit

Onbevooroordeeld behandelen wij elke medewerker en klant op een gelijkwaardige manier, ongeacht achtergrond of statuut. Iedereen die geactiveerd wil worden, is welkom om met ons team mee te werken. Op die manier werken wij inclusief én sectoroverschrijdend.

Als klant kan je bij ons terecht voor diverse producten en diensten, één enkele partner, een immens voordeel.

Op basis van vertrouwen

We geloven sterk in ieder zijn mogelijkheden en talenten en bieden maximale ontplooiingskansen. Onze werkvloer straalt openheid en vertrouwen uit. We vertrekken altijd vanuit een enthousiaste, positieve ingesteldheid, en reageren snel op vragen. Door onze kwaliteit en flexibiliteit streven we naar een goede vertrouwensband met elke klant.

Creatieve en duurzame oplossingen

In alles wat we doen, gaan we voor een ethische en duurzame aanpak. Creatieve oplossingen zorgen ervoor dat we innoverend zijn. We bieden onze medewerkers een traject op maat. We bekijken hun behoeften vanuit ons totale dienstenpakket, waarbij we de expertise kunnen inzetten van Groep Ubuntu x 8K.

We bieden onze klanten een antwoord op maat. Dit impliceert dat we creatief zijn en out of the box denken. We bekijken de opdrachten voor klanten vanuit ons uitgebreid dienstenpakket, waardoor we de klant een totaaloplossing kunnen bieden.

Een toegankelijk aanbod

Door sociale tarieven te hanteren, streven wij naar toegankelijkheid voor elke laag van de bevolking. Wij helpen je bij die opdrachten die je zelf niet kan, maar waar je ook geen zelfstandig vakman voor vindt. We zijn een open deur voor iedereen die zich wil inzetten voor en wil bijdragen aan het gemeenschappelijk doel van onze organisatie.

Versterkend werken

Mensen doen groeien is onze kernambitie. Om dit te bereiken, bieden we hen de nodige begeleiding via onder andere een persoonlijk ontwikkelingsplan. Ze krijgen maximale ontplooiingskansen wat hun kansen om door te stromen naar andere diensten of de reguliere arbeidsmarkt versterkt.

Doordat wij hard inzetten op de begeleiding van onze medewerkers, zijn zij gemotiveerd om bij jou aan de slag te gaan, zo kunnen we een vlot verloop en een goede opvolging garanderen. Wij staan klaar voor die (kleine) klussen die je zelf niet kan klaren.

Word vandaag nog klant van tAlternatief

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×