ONZE TROEVEN

Binnen de 24u antwoord op je vraag

Binnen de 24u antwoord op je vraag: indien een klant ons met een vraag contacteert, trachten we steeds binnen de 24u een antwoord te voorzien en een mogelijke datum in te plannen.

Duurzaamheid en milieu

We denken bij onze opdrachten na over duurzaamheid en het milieu. Zo gebruikt onze groen- en klusploeg geen sproeistoffen en werken we vaak met recuperatiematerialen. We werken met respect voor het hout en maken zoveel mogelijk gebruik van producten op waterbasis. Daarnaast schuren we alle meubels handmatig zodat we deze zo fijn mogelijk kunnen afwerken. 

Een open blik

Onze onbevooroordeelde blik op personen en open deur vertaalt zich in een goede werksfeer. Een kinderdagverblijf is voor de kinderen vaak een eerste venster op de wereld. We willen deze kinderen met een open én positieve blik naar die wereld laten kijken. Iedereen telt mee.

Creativiteit en flexibiliteit

We zijn steeds bereid om na te denken over unieke vragen en samen met de klant naar een oplossing te zoeken. We leggen onze verschillende disciplines samen en denken creatief na om jou het beste antwoord op jouw vraag te kunnen bieden. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×