VOOR WIE

tAlternatief richt zich tot enkele specifieke doelgroepen: particulieren, lokale overheden, ondernemingen en organisaties. Niet alles uit ons aanbod staat open voor elke klant, daarom is ons aanbod opgesplitst volgens elke klantengroep zodat je snel en makkelijk kan zien of wij jou kunnen helpen. Bij twijfel, aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Lokale overheden

Sociale onderneming tAlternatief kan heel wat betekenen voor lokale overheden op vlak van onderhoud van de openbare ruimtes en voorzieningen. In nauwe samenwerking en met een open blik gaan wij voor jou aan de slag.

Als lokale overheid kan je een beroep doen op ons totale aanbod aan dienstverlening. Gaat het om structurele opdrachten ten goede van de brede bevolking, dan kunnen deze uitgevoerd worden in het kader van LDE-opdrachten (lokale diensteneconomie). Om deze binnen een gemeente of stad te kunnen uitvoeren, is de toestemming van het lokaal bestuur noodzakelijk. We kunnen dit samen met het lokaal bestuur voorbereiden. Buiten onze LDE-opdrachten kan je ook een beroep doen op onze andere diensten. 

Ontdek wat de propere patrouille, de groen- en klusploeg, de wasbrigade en de hout en -metaalcompagnie voor jou kunnen betekenen.

Particulieren

tAlternatief kan je helpen met verschillende diensten, van kleine klus tot totaalproject. Bekijk ons aanbod en contacteer ons gerust voor meer info. Ons standaardtarief is € 25 per persoon per uur, exclusief verplaatsingskosten (€ 1,10 per km) en materiaalkosten bv. verf. Sommige medewerkers zijn nog in opleiding. Vanuit de coördinatie kunnen we een correcte inschatting maken van het niveau van de medewerkers. Zo is het mogelijk dat er bij jou vier mensen aan het werk zijn, maar dat je slechts voor drie medewerkers betaalt.

In een aantal gevallen kan je bij tAlternatief gebruikmaken van een sociaal tarief van € 18 per uur per persoon. Dat kan wanneer je in Zwevegem of Kuurne woont, je recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming, je maximaal één eigendom hebt én het derde cijfer van je codenummer van de mutualiteit een 1 is, dus XX1/XXX.

Als particulier kan je gebruikmaken van de diensten van onze groen- en klusploeg en de hout- en metaalcompagnie. Bekijk ook zeker ons productaanbod.

Ondernemingen en organisaties

Beteken als organisatie of onderneming net iets extra, en doe een beroep op sociale economie-onderneming tAlternatief. Wij zorgen voor tal van klusjes, zijn sterk in hout- en metaalopdrachten, onderhouden ruimtes en tuinen, … We bieden je een snel antwoord op jouw vraag en bekijken hoe we jou een oplossing op maat kunnen bieden. Ook sociale huisvestingsmaatschappijen en sociale verhuurkantoren kunnen een beroep doen op onze diensten.

Ons standaardtarief is € 25 per persoon per uur, exclusief verplaatsingskosten (€ 1,10 per km) en materiaalkosten bv. verf. Sommige medewerkers zijn nog in opleiding. Vanuit de coördinatie kunnen we een correcte inschatting maken van het niveau van de medewerkers. Zo is het mogelijk dat er bij jou vier mensen aan het werk zijn, maar dat je slechts voor drie medewerkers betaalt.

Met je onderneming of organisatie kan je een beroep doen op de groen- en klusdienst, de wasbrigade en de hout- en metaalcompagnie.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×